Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی گفت: این حزب برای انتخابات مجلس شورای اسلامی لیست مستقل در تهران ارائه می‌کند.

حسین مرعشی، با اشاره به اینکه حزب کارگزاران برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست ۲۰ نفره بدون ائتلاف با هیچ حزب دیگری ارائه خواهد کرد، گفت: البته تا روز ۲۲ بهمن منتظر تاییدصلاحیت‌های احتمالی هستیم و در روز چهارشنبه این لیست را منتشر کرده و از مردم واصلاح‌طلبان دعوت می‌کنیم به این لیست رای بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مرعشی در ادامه گفت: این لیست لزوما از اعضای حزب نخواهد بود و ما از بین کسانی که تایید صلاحیت شده‌اند، در فضای مجازی فراخوان داده‌ و افرادی که علاقمند بودند در لیست حزب قرار بگیرند را شناسایی و با آنها مصاحبه کرده‌ و در نهایت کسانی را در لیست قرار دادیم که حزب می‌تواند سلامت کار آنها را در مجلس یازدهم تضمین کند.

احزاب اصلاح‌طلب در تهران لیست انتخاباتی می‌دهند

داریوش قنبری، عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری نیز گفت: شورای عالی سیاستگذاری پس از آنکه تصمیم گرفت در تهران فهرستی منتشر نکند به احزاب اجازه داد که مستقلاً وارد انتخابات شوند.

بنابر گزارش مهر، وی افزود: طبق آخرین اخبار احزاب اصلاح‌طلب تصمیم گرفته‌اند که خارج از سازوکار شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، فهرست انتخاباتی داشته باشند و نتیجه نهایی این تصمیم در روزهای آتی مشخص خواهد شد.

قنبری همچنین درباره برنامه حزب مردم سالاری برای شرکت در انتخابات گفت: با احزاب اصلاح‌طلب صحبت‌هایی مطرح شده اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

جمهوریت در تهران لیست انتخاباتی نمی‌‎دهد

همچنین به گزارش فارس اسفندیار عبداللهی، عضو شورای مرکزی حزب جمهوریت، درباره آخرین مواضع انتخاباتی حزب متبوع خود گفت: در جلسه اخیر حزب جمهوریت تصمیم‌ گرفته شد که حزب در سراسر کشور در هیچ ائتلافی شرکت نکند و دفاتر حزب در استان‌ها فقط می‌توانند با عنوان حزب از نامزدهای حزب جمهوریت که تایید صلاحیت شده‌اند حمایت کنند. حزب جمهوریت در حوزه انتخابیه تهران نیز بنا ندارد که لیست انتخاباتی ارائه دهد.

مازنی: احتمال تغییر نظر شورایعالی سیاستگذاری درباره لیست انتخاباتی اصلاح طلبان 

مازنی می گوید: بعضی از شخصیت‌هایی که در شورایعالی سیاست گذاری به لیست ندادن رای دادند و امروز تائید صلاحیت شده‌اند، خودشان وارد فضای انتخابات شده‌اند و این ممکن است موجب شود تصمیم شورایعالی سیاست‌گذاری تغییر کند.

احتمال ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب با لیست تائید صلاحیت‌شدگان 

به گزارش خبرآنلاین، گرچه بسیاری از کاندیداهای اصلاح طلب از حضور در گردونه رقابت های انتخاباتی دور ماندند و با فیلتر شورای نگهبان روبرو شدند اما زمزمه‌ها حکایت از صحنه‌گردانی بازماندگان در زمین اصلاحات دارد. یک هفته پیش بود که شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در جلسه فوق‌العاده خود اعلام کرد اصلاح‌طلبان در تهران هیچ لیست انتخاباتی نخواهند داشت اما از آنجا که این تصمیم به مذاق برخی احزاب و شخصیت‌ها خوش نیامد از همان زمان حرف و حدیث‌ها درباره ائتلاف برخی احزاب اصلاح‌طلب و لیست تائید صلاحیت‌شدگان اصلاح‌طلب به گوش رسید.

 لیست اصلاح‌طلبان تهران 

مدت زیادی از این خبرها نگذشت که لیستی تحت عنوان لیست اصلاح‌طلبان تهران در فضای مجازی دست به دست شد اما حضور چهره‌هایی مانند مجید انصاری در این لیست اما و اگرهایی را بر سر صحت و سقم آن مطرح کرد. تا آنجا که اصلاح طلبانی چون احمد مازنی نماینده تهران و محمد حسن مقیمی فعال سیاسی اصلاح‌طلب از جعلی بودن این لیست خبر می‌دهند البته به گفته آنها رایزنی‌ها برای ارائه لیست روی میز است و لیست انتخاباتی هم در راه است.

محسن هاشمی رفسنجانی نیز از این ائتلاف سخن به میان آورده و می گوید؛«ممکن است مثلا کارگزاران نتواند به لیست کامل ۳۰ نفره برسند ولی می توانند با سایر احزاب ائتلاف کنند.» این درحالیست که حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران با تاکید براینکه حزب کارگزاران برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست ۲۰ نفره بدون ائتلاف با هیچ حزب دیگری ارائه خواهد کرد، می گوید« البته تا روز ۲۲ بهمن منتظر تاییدصلاحیت‌های احتمالی هستیم و در روز چهارشنبه این لیست را منتشر کرده و از مردم واصلاح‌طلبان دعوت می‌کنیم به این لیست رای بدهند.»

لیست اصلاح طلبان در راه است

حجت الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران و عضو حزب اعتماد ملی درباره لیست منتسب شده به اصلاح طلبان به خبرآنلاین می‌گوید: «هنوز لیستی از سوی اصلاح‌طلبان اعلام نشده و آنچه در رسانه‌ها مطرح شده است تا آنجا که من می‌دانم لیست‌های جعلی است (به تعبیر من و این ۳۰ نفر) گاهی اوقات یک آدم گمنام می‌خواهد خودش را مطرح کند برای همین ۲۹ چهره‌ شاخص را در لیست قرار می‌دهد و نام خود را نیز در کنار آنها قرار می‌دهد و اعلام می‌کند که قرار است این لیست لیست اصلاح طلبان باشد و آن را تحت عناوین لیست خاتمی یا روحانی و ... معرفی می‌کند.»

او با بیان اینکه  تا به حال هیچ لیستی ارائه نشده است گفت: «همه نمایندگان تائید صلاحیت  شده تهران فعال هستند و تلاش می‌کنند هرطور شده است تنور انتخابات را گرم کنند و از این فضای سردی که دوست و دشمن بر فضای انتخابات حاکم کرده‌اند بکاهند. از سوی دیگر احزاب هم تلاش می‌کنند تا چنین فضایی ایجاد شود برای همین با نامزدها تماس می‌گیرند تا فهرستی از اصلاح‌طلبان تهران ارائه شود.»

مازنی در پاسخ به این سوال که با این توصیف لیستی وجود خواهد داشت گفت: «بالاخره که اصلاح‌طلبان لیست خواهند داد اما اینکه تحت چه عنوانی باشد و ترکیبش چه باشد هنوز به قطعیت نرسیده است و احزاب و اشخاص اصلاح‌طلب در حال مذاکرات فشرده هستند و به زودی به جمع‌بندی خواهند رسید ضمن اینکه انتظار ما از شورای نگهبان این است که از نظارت استصوابی به نفع مردم استفاده کنند و تعداد دیگری از چهره‌های شخص اصلاح‌طلب را تائید صلاحیت کند چراکه مردم همچنان امیدوارند چهره‌های امتحان پس داده انقلابی و اصلاح‌طلبی به فضای انتخاباتی برگردند و حضور فعالی داشته باشند.»

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس در پاسخ به این سوال که شورای عالی اعلام کرده است هیچ لیستی ارائه نخواهد کرد این لیستی که شما عنوان می‌کنید تحت چه عنوان و زیر کدام پرچم تشکیلاتی ارائه خواهد شد گفت: «آنچه شورای عالی به عنوان مصوبه اعلام کرده متفاوت است با اظهار نظرهای پراکنده‌ای که می‌شود شورایعالی سیاست گذاری اعلام کرده است ما در تهران تحت این عنوان لیست نمی‌دهیم اما استان‌ها را به خودشان محول کرده است استان تهران شورای هماهنگی اصلاحات دارد . احزاب را هم به خودشان واگذار کرده است مضاف برآنکه تحت عنوان اصلاحات هم لیست داده شود این موضوع با مصوبه شورایعالی منافاتی نخواهد داشت.»

او ادامه داد: «عنوان اصلاح‌طلبی یک عنوان عامی است که همه احزاب چه به صورت ائتلافی و چه به صورت فردی می توانند از این ظرفیت استفاده کنند البته ناگفته نماند باید به شکلی هماهنگ شود که اکثر هم افزایی را داشته باشیم.»

مازنی درمقابل این سوال که «با این توصیف شما اگر شورای عالی از آن حمایت نکند شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از آن حمایت خواهد کرد» توضیح داد: «حالا تحت حمایت شورای هماهنگی و یا تحت حمایت شخصیت‌های حقیقی و حقوقی اصلاح‌طلب قرار می‌گیرد. این نکته را هم بهتر است بدانید که بعضی از شخصیت‌هایی که در شورایعالی سیاست گذاری به لیست ندادن رای دادند امروز تائید صلاحیت شده‌اند و خودشان وارد فضای انتخابات شده‌اند و این ممکن است موجب شود تصمیم شورایعالی سیاست‌گذاری تغییر کند.»

تعامل برای پنجشنبه

محمد حسن مقیمی فعال سیاسی اصلاح طلب درباره لیست‌هایی که با نام اصلاح‌طلبی در فضای مجازی دست به دست می‌شود به خبرآنلاین می‌گوید: تبلیغات از پنجشنبه شروع می‌شود لذا این ها گمانه زنی است اما این روزها افراد و احزاب درحال گفت‌وگو هستند.

مقیمی ادامه می‌دهد: اصلاح‌طلبانی که تائید صلاحیت شده‌اند با احزاب و گروه‌ها درحال رایزنی و تعامل هستند تا از پنجشنبه که تبلیغات انتخاباتی آغاز می‌شود لیستی ارائه کنند. 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی شورایعالی سیاست گذاری تائید صلاحیت شده اند اصلاح طلبان تهران لیست اصلاح طلبان عالی سیاستگذاری احزاب اصلاح طلب لیست انتخاباتی اصلاح طلبان حزب کارگزاران شورای هماهنگی فضای انتخابات تهران لیست فضای مجازی اصلاح طلب لیستی ارائه درباره لیست ارائه خواهد حزب جمهوریت حسین مرعشی اصلاح طلبی اعلام کرده شورای عالی شده اند هیچ لیست شخصیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟