Web Analytics Made Easy - Statcounter

بکی از دروغ های اصلاح طلبان این بود که این جریان سیاسی لیستی در پایتخت منتشر نمی کند اما حالا دیده می شود که اصلاح طلبان دو لیست مجزا و با سرلیستی یک شخص یعنی «مجید انصاری» که یک روحانی اصلاح طلب است، آماده کرده و به افکارعمومی عرضه کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جریان اصلاحات با جنگ روانی و ایجاد عملیات روانی پای در انتخابات گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای این جریان برای اینکه فضای افکارعمومی را که علیه آنها بود تغییر دهند حمله سازماندهی شده ای را به شورای نگهبان با کلید واژه ردصلاحیت‌ها به شدت آغاز کردند. اصلاح طلبان به خوبی می دانستند که با توجه به اینکه در حوزه اقتصادی و  اجتماعی کشور مشکلات زیادی دارد که از دوران مدیریت آنها و ایده سیاسی آنها این مشکلات ناشی می شود، نمی توانند با این شرایط به کارزار انتخابات ورود پیدا کنند و قطعا بایستی با طراحی تاکتیک های جنگ روانی افکارعمومی را از فضای مشکلات کشور به فضایی که خود طراحی می کنند، منحرف سازند. بنابراین حمله به شورای نگهبان را در دستور کار خود قرار دادند.

شدت این حملات تاحدودی بود که کارشناسان سیاسی معتقدند اگرچه این جناح سیاسی همواره در آغاز هر انتخاباتی حمله به شورای نگهبان را مد نظر قرار  و به عنوان یک حربه انتخاباتی مورد بهره برداری سیاسی قرار می دهد اما اینبار این حملات بسیار شدیدتر از گذشته بود.

اصلاح طلبان تا جایی به دروغ خود مبنی بر عدم داشتن نماینده برای بستن یک لیست در پایتخت می پرداختند که با مظلوم نمایی گفته می شود که این جریان برای بستن حتی یک لیست هم کاندیدا ندارد اما حالا دیده می شود که این جریان سیاسی با دو لیست مجزا در انتخابات مجلس یازدهم شرکت می کند.   در ابتدا حزب کارگزاران سازندگی اعلام کرد که مستقل در انتخابات شرکت می کنند و با جریان اصلاحات ائتلاف نمی کنند و در این راستا لیستی 30 نفره از حزب کارگزاران منتشر شد.احزاب اصلاح طلب نیز در ائتلاف با یکدیگر اعلام کردند که لیستی از سوی این جریان سیاسی منتشر می کنند.   دروغ دیگری اصلاح طلبان این بود که این جریان سیاسی لیستی در پایتخت منتشر نمی کند اما حالا دیده می شود که اصلاح طلبان دو لیست مجزا و با سرلیستی یک شخص یعنی «مجید انصاری» که یک روحانی اصلاح طلب است، آماده کرده و به افکارعمومی عرضه کرده اند.   «محسن رضایی» در اینستاگرامش ضمن انتقاد از اصلاح طلبان نوشت:  « قریب یک ماه قبل از انتخابات، حقیقتی را بر اساس گزارشات یک نهاد امنیتی دولتی گفتم که بعضی ناراحت شدند. گفته بودم: از همه جریانات سیاسی، نامزد انتخاباتی در فهرست تایید شدگان وجود دارد. اصلاح‌طلبان 2.5 برابر کرسی‌های مجلس نامزد دارند و اصولگرایان تقریبا سه برابر و مستقل‌ها نیز تقریبا دو برابر کرسی‌های مجلس در این انتخابات نامزد دارند.»     وی افزود: « قصدم این بود که ضمن بیان واقعیت و جلوگیری از برداشت‌های نامناسب، تا حدتوان از ناامیدی مردم برای حضور در انتخابات،ممانعت کنم. در حالی که عده ای به دروغ طرح کردند که اصلاح طلبان در سراسر کشور حدود 30 نفر کاندیدا بیشتر ندارند.»   انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران با عنوان اینکه « برای هر کرسی مجلس در استان تهران ۴۵ نامزد رقابت می کنند»، گفت: «در استان تهران به ازای هر کرسی، ۴۵ نامزد در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با یکدیگر رقابت می کنند که این رقم بسیار بالاتر از میانگین کشوری در این انتخابات است.»   جالبی اینجاست که از ۳۰ نماینده کنونی تهران که همگی اصلاح طلب هستند فقط ۸ نفر رد صلاحیت شده اند! برخی از نمایندگان از جمله «محمدرضا عارف» نیز ترجیح داده است که در انتخابات آتی مجلس شرکت نکند که این موضوع به عملکرد وی باز می گردد.     پیشتر «محمدرضا عارف» رییس شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح طلبان گفت: «لیست ما باید اصلاح‌طلبانه باشد و هر جا نامزد اصلاح طلب داشتیم در انتخابات حضور پیدا می کنیم.»   این درحالی است که در  انتخابات گذشته اصلاح طلبان با اعتدالیون ائتلاف کردند و لیست مشترک داند و برخی از اصولگرایان نزدیک به خود از جمله «کاظم جلالی» را در تهران در لیست خود قرار دادند اما حالا با وجود اینکه لیست خود را کاملا اصلاح طلبانه و مربوط به هویت خود بسته اند به جای یک لیست دو الی چند لیست در شهر تهران ارائه کرده اند.    البته برخی از رسانه ها با این عنوان که اصلاح‌طلبان سعی دارند با طرح این گزاره که «بازنده‌ایم» رقیب را دچاراشتباه محاسباتی کنند، بیان می کنند که این حربه نه فقط برای مردم بلکه برای رقبای اصلاح طلبان نیز کارایی دارد.   روزنامه کیهان در این باره نوشت: «این تاکتیک اعلام پیروزی رقیب برای آن است که جریان مقابل احساس کند در میدانی خالی پای خواهد گذاشت و چون از قبل برنده است، نه نیازی به اتحاد و یکپارچگی دارد و نه عمل سیاسی و رسانه‌ای درخور نتیجه چنین تصور غلطی، غافلگیری و شکست در صحنه رقابت خواهد بود.»   انتهای پیام/  

منبع: دانا

کلیدواژه: جریان سیاسی شورای نگهبان اصلاح طلبان یک لیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان