Web Analytics Made Easy - Statcounter

برررسی فهرست‌های اصلی جریان‌های سیاسی در تهران نشان می‌دهد اصلاح‌طلبان با ۴ لیست و و اصولگرایان نیز با یک لیست اصلی در انتخابات حضور یافته‌اند.

مازندمجلس: شب گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بیانیه مشترکی که به امضای غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف و مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری رسید، لیست مشترکی را منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه، نوشته شده بود: نظر به مصلحت مهمی که در انتخابات مجلس یازدهم در وحدت نیروهای انقلابی نهفته است، «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» و «جبهه پایداری»، با وجود بعضی اختلاف نظرها، بر سر یک لیست واحد که در انتخابات روز جمعه دوم اسفند ماه نود و هشت، «لیست وحدت» نامیده خواهد شد، به توافق رسیدند.

با حرکت شب گذشته جریان اصولگرا و ارائه یک لیست در تهران، مابقی نامزدهای دو فهرست که در لیست مشترک حضور ندارند، از صبح امروز در حال انصراف از انتخابات هستند.

اعضای فهرست مشترک شورای ائتلاف و جبهه پایداری که لیست اصلی جریان اصولگرایی برای تهران است عبارت‌اند از: محمدباقر قالیباف، مرتضی آقاتهرانی، سیدمصطفی میرسلیم، زهره الهیان، محسن پیرهادی، فاطمه رهبر، بیژن نوباوه، سمیه رفیعی، سیدمحمود نبویان، فاطمه قاسم‌پور، الیاس نادران، زهره لاجوردی، سیدرضا تقوی، رضا تقی‌پور، غلامحسین رضوانی، سیدمحسن دهنوی، سیدنظام‌الدین موسوی، علی خضریان، مالک شریعتی، روح‌الله ایزدخواه، مجتبی توانگر، مجتبی رضاخواه، مهدی شریفیان، سیداحسان خاندوزی، ابوالفضل عمویی، احمد نادری، اقبال شاکری، عبدالحسین روح‌الامینی، عزت‌الله اکبری تالارپشتی و سیدعلی یزدی‌خواه.

در اردوگاه اصلاح‌طلبان نیز به‌رغم آنکه شورای عالی سیاست‌گذاری اعلام کرده بود برای تهران لیستی ارائه نمی‌دهد اما حزب کارگزاران لیستی با نام یاران هاشمی منتشر کرد.

اعضای لیست یاران هاشمی عبارت‌اند از حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری، پروانه مافی، محمد حسین مقیمی، افشین علا، محمدرضا نجفی، داوود محمدی، علیرضا محجوب، سید فرید موسوی، سهیلا جلودارزاده، اعظم صمصامی، لیلا کمانی، زهرا ساعی، محمدرضا بادامچی، خسرو سبحانی، حسن قجاوند، سعید باقری، سید امیر عسکری، محمد هادی انتشاری، مهندس افشین خلیلی، ابوالفضل رباطی، محمد احسان متقی، عیسی انصاری فر، هادی احمدی، محمد حسین شیخ محمدی، مهدی آدابی، محمد نبی ابراهیمی، محمد رضا شریفی، سید احمد حسینی، مراد دهداری و وحید توتونچی.

چند روز بعد از اقدام کارگزاران، فهرستی تحت عنوان ائتلاف اصلاح طلبان منتشر شد که حاصل اجماع 8 حزب اصلاح طلب برای تهران بود که سرلیست هر دو فهرست مجید انصاری است و چهره‌های مطرحی همچون کواکبیان، وکیلی و راه‌چمنی که در یاران هاشمی جایی نداشتند، وارد لیست ائتلاف شدند.

اگرچه در ابتدای هفته صحبت از فهرست دادن حزب ندا و حزب همبستگی هم بود اما این دو حزب تشکل اصلاح‌طلب تصمیم گرفتند که از لیست ائتلاف اصلاح طلبان حمایت کنند. همچنین طبق اعلام روزنامه سازندگی(ارگان حزب کارگزاران) محمدرضا عارف قرار بود لیستی با حضور اعضای فعلی فراکسیون امید در تهران منتشر کند.

با این‌حال لیست ارائه شده از سوی حزب کارگزاران و ائتلاف اصلاح‌طلبان به مذاق برخی چهره‌های شاخص جریان اصلاحات خوش نیامد و علی مطهری عضو فراکسیون امید فهرستی 21 نفره را از بین کاندیداهای اصلاح‌طلب و برخی چهره‌های اصولگرا معرفی کرد. مطهری در انتخابات مجلس نهم و دهم نیز، سرلیست "صدای ملت" و در انتخابات‌های گذشته نیز با لیست خود در انتخابات حضور پیدا می‌کرد.

لیست 21 نفره علی مطهری عبارت است از: مجید انصاری، غلامرضا مصباحی مقدم، علی عباسپور تهرانی‌فرد، محمدرضا راه‌چمنی، محمدحسین مقیمی، مصطفی کواکبیان، علیرضا محجوب، افشین علا، محمدرضا نجفی، سید فرید موسوی،محمدعلی وکیلی، رامین مهمان‌پرست، رضا تقی‌پور انوری، علی اصغر پور عزت، داود محمدی، سهیلا جلودار زاده، فریده اولاد قباد، الهام امین‌زاده، پروانه مافی، زهرا ساعی و نیره قوی.

علاوه بر سه فهرست مطرح شده، روز گذشته امروز روزنامه اعتماد رسانه منتسب به حزب اعتماد ملی در صفحه یک این روزنامه لیستی را به عنوان یاران اصلاحات را منتشر کرد، این لیست که به نام لیست 20 نیز از آن نامبرده شده است اشتراکات فراوانی با لیست ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب و لیست کارگزاران دارد.

اعضای لیست 20 عبارت‌اند از: مجید انصاری، مصطفی کواکبیان، محمدعلی وکیلی، محمدحسین مقیمی، علیرضا محجوب، محمدرضا نجفی، ابوالفضل سروش، محسن علیخانی، سیدفرید موسوی، فریده اولاد قباد، داوود محمدی، مهدی شیخ، سهیلا جلودارزاده، پروانه مافی، زهرا ساعی، محمدحسین شیخ محمدی، افشین علاء، محمدرضا راه‌چمنی، محمدرضا بادامچی و حسین حاجی پور فرد.

در این شرایط و دو روز باقی‌مانده به انتخابات مجلس، در شهر تهران اصولگرایان با یک فهرست اصلی و اصلاح‌طلبان با 4 لیست در انتخابات حضور دارند. 


منبع : تسنیم

برچسب ها : #اصولگرایان #انتخابات #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: اصولگرایان انتخابات مازندمجلس شورای ائتلاف جبهه پایداری اصلاح طلبان مجید انصاری اصلاح طلب یک لیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است

به گزارش خبرآنلاین، حتی اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

روزنامه فرهیختگان نوشت: اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آنها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.
کاسبان کاهش مشارکت
خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت‌ دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با 50 یا 60 هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت و عدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904137

دیگر خبرها

  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است