Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران با اشاره به گزارش تحویل و تحول شهردار تهران گفت: . بی تردید هیچ یک از اعضای شورای دوره پنجم به دنبال بافتن کلاهی از نمد شهرداری برای خود نبوده اند همچنین در این چهار سال در مقایسه با ۱۴ سال پیش از دوره پنجم به صورت متوسط سهم مناطق کم برخوردار در اعتبارات سالیانه شهرداری ۶۳ درصد افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ سید حسن رسولی نایب رئیس ستاد مرکزی جبهه اصلاحات در نشست خبری امروز سه شنبه در تشریح برنامه های مصوب جبهه اصلاحات برای ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گفت: جبهه اصلاحات ایران از ماه ها قبل برای حضور موثر و فعال در عرصه انتخابات شورا و ریاست جمهوری تمهیدات لازم را پیش بینی و به اجرا درآورده است. علاوه بر این دو انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در تهران نیز برگزار می شود که در انتخابات مجلس آقای محجوب کاندیدای مورد حمایت جبهه اصلاحات است.

گزارش به مردم در خصوص کارنامه شورای پنجم

او افزود: طراحی و نهایی کردن اداره شهر در دوره ششم بر مبنای رویکردهای اصلاح طلبانه انجام شده و در این دوره نیز در حوزه برنامه ریزی اقدامات قابل توجهی انجام شده است. 

نایب رئیس ستاد مرکزی جبهه اصلاحات تاکید کرد: اولین مصوبه شورای شهر تهران در دوره پنجم این بود که شهردار وقت موظف شد در کمتر از ۱۰۰ روز گزارشی ارائه کند تا نشان دهد شهرداری پس از ۱۴ سال که در اختیار جریان اصولگرا بوده است را بر اساس شاخص ها در چه وضعیتی تحویل گرفته می شود و همچنین صورت وضعیت فصل مشترک این دو دوره را تهیه کند.

رسولی تاکید کرد: خوشبختانه این کار انجام شد و گزارش مورد نظر در صحن شورا ارائه شد. هدف شورای پنجم از این اقدام این بود که بر اساس شاخص ها و مقیاس های کمی تعیین کنید که از ابتدای دوره که در شهریور ماه سال ۹۶ کار اصلاح طلبان در شورای شهر آغاز شد از جهات مختلف شهرداری و شورا را در چه وضعیتی تحویل گرفتیم. 

او گفت: ماموریت های پنجگانه در حوزه شهرسازی و معماری و همین طور در حوزه حمل و نقل و ترافیک و حوزه مالیه و اقتصاد شهری باید مشخص می شد در چه وضعیتی قرار گرفته است. این سند وضع موجود آن زمان را مشخص می کرد که امروز نیز قابل دسترس و استفاده عموم مردم است

اصلاح طلبان برنامه خود برای دوره ششم شورا را ارائه کرده اند

رسولی با بیان اینکه در دوره پنجم شورا برخاسته از دو برنامه توسعه شهر تهران برنامه ای طراحی و تحت عنوان برنامه سوم توسعه شهر تهران به تصویب رسید، افزود:  امروز سال دوم برنامه در حال اجراست. شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان برای اداره شهر به ویژه در دوره ششم شورا برنامه ای را ارائه کرده است.

بی سابقه ترین رکود شهرداری در دوره پنجم/ کاهش 42 درصدی درآمدهای شهرداری

نایب رئیس جبهه اصلاحات با اشاره به اینکه در پایان دوره پنجم و آغاز دوره ششم حناچی شهردار فعلی تهران گزارش تحویل و تحول را به تفکیک حوزه های ماموریت و شاخص هایی که در دوره پنجم، شهر را تحویل گرفته ایم در جلسه علنی ارائه کرده است، تصریح کرد: برای تحقق برنامه ها در داخل و بیرون شهرداری با چالش های جدی مواجه بودیم و با بی سابقه ترین دوره رکود درآمدهای شهرداری مواجه شدیم.

رسولی ادامه داد: به شکلی که ۶۳ درصد صدور پروانه ها کاهش پیدا کرد و در مجموع ۴۲ درصد درآمدهای شهرداری کاهش پیدا کرد.

جناح رقیب گفته بود شهرداری تهران باتلاق اصلاح طلبان است

او افزود: بحران کرونا نیز به وقوع پیوست و پیش از تحریم ها نیز یکی از چهره های شاخص جناح رقیب گفته بود شهرداری تهران به باتلاق اصلاح طلبان تبدیل خواهد شد. این صحبت برخاسته از آنچه که برای ما به یادگار گذاشته بودند گذاره ای محتمل بود که تحریم و کرونا نیز به آن اضافه شد.

128 هکتار از باغات تهران از بین رفت

او با بیان اینکه در گزارش آقای نجفی به عنوان شهردار وقت نشان داده شد که در ۱۴ سال قبل شهرداری تهران به عنوان نردبان جناح رقیب برای رسیدن به پاستور مورد استفاده قرار گرفته و شهر از طریق شهر فروشی اداره می شد گفت: در همین راستا ۱۲۸ هکتار از بهترین باغات تهران از بین رفت. در حالیکه در نقطه مقابل ما ۳۰ باغ تهران را احیا کردیم. ما به مردم قول دادیم شهر را انسان محور اداره کنیم.

به گفته رسولی، در حوزه منابع انسانی و حمل و نقل و ترافیک اقدامات موثری انجام شد و ایستگاه های مترو در این دوره معادل ۳۰ درصد طول تاریخ مترو تجهیز شد. 

شهرداران ما هوس پاستور نشینی نکردند

عضو شورای شهر تهران افزود: یکی از خدمات دوره پنجم کوتاه کردن کمپین های ریاست جمهوری از دست اندازی به امکانات شهرداری که حق الناس محسوب می شد بوده است. شهرداران ما هوس پاستورنشینی نکردند و هیچ یک از ما ۲۱ نفر به جز خدمت دنبال مسیر دیگری نبودیم.

افزایش 63 درصدی اعتبارات مناطق کم برخوردار در دوره چهارساله اصلاح طلبان

رسولی با بیان اینکه بر مبنای این اسناد برنامه ای برای اداره شهر در دوره ششم برخاسته از رویکرد اصلاح طلبانه و تداوم ریل جلوگیری از شهر فروشی و حرکت به سمت انسان محوری تهیه شد، تاکید کرد: در این چهار سال در مقایسه با ۱۴ سال پیش از دوره پنجم به صورت متوسط سهم مناطق کم برخوردار در اعتبارات سالیانه شهرداری ۶۳ درصد افزایش پیدا کرد.

ائتلاف اصلاح طلبان سرلیست ندارد

نایب رئیس جبهه اصلاحات ایران در پاسخ به سوالی در خصوص نداشتن سرلیست در لیست جمهور گفت: فرآیند و روش تنظیم لیست در دوره ششم از منظر جبهه اصلاح طلبان با ادوار گذشته از جهات مختلف متفاوت است و وجه تمایزهای آشکاری دارد. 

او ادامه داد: برای هر جریان سیاسی در هر انتخاباتی رسیدن به نامزد و یا نامزدها و لیست واحد امر بسیار مهمی بود. در ادوار گذشته برای رسیدن به این منظور مبتنی بر تصویری که از مدیریت شهری داشتیم شاخص هایی را تعریف می کردیم و متخصصین و صاحب نظران را برای ثبت نام تشویق می کردیم و پس از این مرحله فراخوان می دادیم و اطلاعات را دسته بندی می کردیم. سپس کارگروهی شاخص ها را انطباق می دادند تا در نهایت لیستی تهیه شود. همانند دوره قبل که لیست تهیه و سرلیستی تعیین می شد، اما در این دوره با توجه به مطالبه جدی نسل دوم و سوم بدنه اصلاح طلبی در این مسیر طرحی را دوستان جوان پیشنهاد کردند تحت عنوان سامانه رای گیری مقدماتی که بر اساس این طرح بر خلاف دوره های قبل که افرادی برای لیست با خرد جمعی تعیین می شد در این مرحله این فاز مهم به بدنه اصلاح طلبان سپرده شد و بیش از ۱۲ هزار نفر ثبت نام کردند و حسب فرآیندی که با ۴۸ ساعت تاخیر از سیستم به دست آمد برای اعضای مجمع ناشناخته بود، چرا که این بار از پایین به بالا افراد انتخاب شده بودند.

نایب رئیس جبهه اصلاحات افزود: شش نفر از این افراد از همکاران وی در شورا بودند و در لیست به خانم ها نسبت به شورای پنجم یک خانم اضافه شد و بحث جوان گرایی مطرح شد تا جوانی و تجربه هر دو مورد استفاده قرار گیرند. جوانترین فرد ۳۰ سال و مسن ترین فرد ۵۸ سال و متوسط سن لیست ۴۳ سال است که در مقایسه با تمام لیست های جناح رقیب، عدالت جنسیتی و تحول نسلی در لیست جمهور بهتر رعایت شده است.

رسولی با اشاره به تحصیلات تکمیلی اعضای لیست جمهور گفت: ۳۲ درصد دکتری، ۲۰ درصد دارای مدرک کارشناسی هستند، تفاوت دیگر این لیست این است که قول و قرار گذاشتیم که شش نفری که از دوره پنجم در لیست هستند ۱۵ نفر به آنها اضافه شود و عامدا به سمت این رفتیم که سرلیست نگذاریم. در حقیقت باید به سمتی حرکت کنیم که افراد مشهورتر مثل این شش نفر از حوزه نفوذ و تجربه شان استفاده شود تا ۱۵ نفری که به لیست اضافه شدند و عمدتا جوان هستند پا به پای این شش نفر حرکت کنند. لذا در این دوره به معنای ادوار گذشته دارای سرلیست نیست.

بعید می دانم آقای خاتمی مانند دوره گذشته از لیستی حمایت کنند

عضو شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت رئیس دولت اصلاحات از لیست جمهور، گفت: تا جایی که اطلاع دارم آقای خاتمی اعلام کرده اند از تصمیم مجمع اصلاح طلبان تبعیت می کنند اما مثل دوره گذشته بعید می دانم از لیستی حمایت کنند.

او در خصوص نتیجه مذاکرات برای حمایت جبهه اصلاحات از یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: شب گذشته بحث ها در این مورد ادامه داشت اما پیشنهاد حمایت یک نفر از دو نفر نامزدی که در جبهه اصولگرایی نیست رای دو سوم را کسب نکرد.

هیچ یک از اعضای شورای دوره پنجم به دنبال بافتن کلاهی از نمد شهرداری برای خود نبوده اند

عضو شورای شهر تهران در پایان گفت: عدم شرکت در انتخابات متاثر از دلایل مختلف را شاهد هستیم. البته در مجلس فعلی نیز نسبت به ادوار گذشته ۲۰ درصد کاهش مشارکت را شاهد بودیم اما مزیت ما نسبت به جریان رقیب لیست متناسب به لحاظ جنسیتی و ترکیب نسلی و سطوح تحصیلی است. نقطه قوت دیگر لیست ما واحد بودن آن است در حالیکه جریان رقیب چندین لیست داده است. بی تردید هیچ یک از اعضای شورای دوره پنجم به دنبال بافتن کلاهی از نمد شهرداری برای خود نبوده اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران ایران انتخابات ریاست جمهوری مجلس خبرگان رهبری مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس شورای شهر شهرداری شاخص اصلاح طلبان معماری حمل و نقل ترافیک اقتصاد شهر تهران جلسه علنی شهرداری تهران مترو تحصیلات تکمیلی کارشناسی دولت اصلاحات اعضای شورای شرکت در انتخابات مجلس اصلاح طلبان شهرداری حسن رسولی شورای پنجم عضو شورای شهر تهران شهرداری تهران جبهه اصلاحات دوره پنجم اصلاح طلبان ادوار گذشته دوره ششم لیست جمهور جبهه اصلاح جناح رقیب نایب رئیس انجام شد شاخص ها شش نفر ۱۴ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران اعضای شورای شهر ساری در ۱۶ اردیبهشت با حضور در صحن علنی به استیضاح شهردار اقدام کردند.این استیضاح درحالی است که محمدحسین قبادی با رای کامل اعضای ششمین دوره شورای شهر انتخاب شده و بر مسند شهرداری ساری تکیه زد.

پرویز شعبانی رییس شورای شهر ساری در  نود و یکمین جلسه علنی اظهار کرد: تصمیم گیری و نظارت جزء وظایف ذاتی شوراست و یکی از ابزارهای نظارتی طرح سوال است که براساس ماده ۸۳ قانون شوراها از اختیارات نمایندگان مردم شهر است.

رئیس شورای شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسبات اعضای شورای شهر و شهردار امری کاملا طبیعی است و نباید این موضوع را به اختلاف و مچ‌گیری تعبیر کرد لذا طرح سوال تذکر به شفافیت کاهش و  مشکلات منجر می‌شود.

شعبانی با قدردانی از زحمات شهردار ساری و معاونین رؤسای سازمان‌ها گفت: با وجود تلاش‌ها ضعف‌هایی هم وجود دارد چرا که بار سنگینی بردوش شهردار و معاونین است.

وی ادامه داد: بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری هدف مشترک شهرداری و شورای شهر است، لذا هدف شورای شهر ساری از طرح سوال غرض ورزی نیست.

رئیس شورای هر ساری افزود: رسانه‌ها با رویکرد منصفانه و واقع‌گرایی همچون گذشته به سوال و جواب اعضای شورای شهر و شهردار مرکز استان بپردازند.

شعبانی با تاکید بر اینکه تذکر و سوال اعضای شورای شهر از روی دلسوزی است، افزود: مردم از شوراها به عنوان نماینده مردم توقع دارند، لذا از مردم عذرخواهی می‌کنیم که نتوانستیم توقعات شان را برآورده کنیم.

بازگرداندن ارزش افزوده به شهروندان

وی در خصوص ارزش افزوده گفت: در یک ماهه آخر سال اگر پیرامون ارزش افزوده مبلغی اضافه از شهروندان دریافت شده است شهرداری ساری می‌بایست این مبلغ را برگرداند، هرچند شهردار ساری نسبت به این موضوع ورود خواهد کرد و حاضر نیست در حق مردم‌ اجحاف شود.

رییس شورای شهر ساری درباره نهضت آسفالت در ساری گفت: آسفالت خیابان‌ها و معابر شهر ساری بویژه مناطق الحاقی از مطالبات شهروندان‌ است و پروژه‌های نیمه تمام در حال پیگیری است که شاهد افتتاح آن در پایان شورای ششم خواهیم بود.

شعبانی درباره انتصابات در شهرداری ساری گفت: در انتصابات باید از نیروهای جوان‌ و تحصیلکرده در شهرداری ساری استفاده شود و طرح شایسته سالاری اجرایی شود.

حسین یوسفی نایب رئیس شورای شهر ساری نیز در جلسه استیضاح خاطرنشان کرد: قول‌هایی در خصوص اجرای برخی پروژه‌ها در شهرداری ساری داده شده بود پروژه‌هایی مانند ابن شهرآشوب و قارن که ابتر مانده است.

وی ادامه داد: آسفالت شهر کمترین حق شهروندان است که راه اندازی کارخانه آسفالت در همین راستا صورت گرفته بود و در همین راستا برای رسانه‌ها باید شفاف سازی شود.

این عضو شورای شهر ساری درباره هدایت آب‌های سطحی نیز گفت: این موضوع نیز معضل دیگری بوده که در بخش‌های کم برخوردار با کمترین بارش منجر به سختی در عبور مرور می‌شود.

یوسفی با تاکید بر اینکه خروجی اقدامات شهرداری برای مردم شفاف نیست، گفت: کارهای فرهنگی و ایجاد جشن‌ها با مبالغی گزاف که در گذشته انجام می‌شد اما در دوره فعلی با رقم ۲۵ میلیون تومانی برگزار شد.

 وی تاکید کرد: شهردار و سازمان شهری باید در جذب سرمایه‌گذار تلاش کند تا افزایش درآمد صورت بگیرد همچنین در خصوص جلب سرمایه گذار و مشارکت آنها با کمک نماینده ساری اقداماتی انجام شد اما تاکنون منجر به نتیجه نشده است.

افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری، تا پایان سال

سبحان بخشی، عضو دیگر شورای شهر ساری نیز در این استیضاح گفت: چندین بار از شهردار سوالاتی شد اما پاسخ شفافی دریافت نکردیم و مجبور به استیضاح شدیم.

وی از پیشرفت پروژه نیروگاه زباله سوز مرهون تلاش‌های آقای مهندس طالبی شهردار سابق دانست و گفت:  تا پایان سال این پروژه نیروگاه زباله سوز ساری افتتاح می‌شود.

عضو شورای شهر ساری با اشاره به نامطلوب بودن فضای سبز در ساری، ادامه داد: پروژه‌های نیمه تمامی که امروز توسط ‌شهردار ساری و شورای ششم در حال پیگیری است مربوط به ۱۰ سال اخیر است و بر زمین مانده بود که در حال بهره برداری است.

پاسخ شهردار ساری در جلسه استیضاح

محمد حسین قبادی شهردار ساری نیز در پاسخ به سوالات اعضای شورای شهر اظهار کرد: برای نخستین بار جزییات واریز شب عید را برای اعضای شورای شهر ارسال کردیم که از سه دوره شورای شهر در شهرداری مشغول خدمت هستم شهرداری تا کنون چنین گزارشی ارائه نکرده است.

وی افزود: طرح سوال و استیضاح حق قانونی شورای شهر است لذا این طرح سوال تلنگری به مجموعه شهرداری است که این فرصت را غنیمت می‌دانم.

شهردار ساری ادامه داد: در روزهای پایانی سال گذشته پیگیر پرداخت حقوق و عیدی پرسنل بودیم و اگر کمک‌ کمیسیون‌های چند گانه شورا نبود این امر محقق نمی‌شد.

بدهی تامین اجتماعی، بلای جان شهرداری ساری

قبادی با اشاره به بدهی تامین اجتماعی گفت: بدهی تامین اجتماعی بلای جان شهرداری ساری شد. از ابتدای شورای شهر دوره ششم تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی پرداخت شده است شاید اگر این بدهی نبود چند تقاطع غیرهمسطح در شهر می‌توانستیم احداث کنیم‌.

وی با اشاره به اقدامات حوزه فضای سبز افزود: افزایش چشمگیر سرانه درآمدی و سهیمه قیر رایگان، سرانه فضای سبز با بهره برداری پارک‌ جنگلی سکوتپه در این دوره مدیریت اتفاق افتاده است.

شهردار ساری با اشاره به حجم بالای نیروی کار در بدنه‌ی شهرداری گفت: در دوره‌های گذشته شهرداری ساری حقوق‌ معوقه نداشته است در حالیکه مجموعه نیروهای شهرداری در حال حاضر در  بیشترین تعداد ممکن است.

قبادی با تاکید بر اینکه مدیریت استرس و تنش امنیت شغلی از ابتدای حضورم در شهرداری اولویت بوده است، گفت: در این راستا  دیگر شاهد اعزام پرسنل خانم شهرداری ساری به پارک‌های شهر جهت جمع آوری زباله نیستیم.

وی با اشاره به اخذ مصوبه شورای تامین جهت عدم مسدود کردن حساب شهرداری گفت: این مهم با کمک فرماندار مرکز استان میسر شده است‌.

شهردار ساری با قدردانی از مدیرکل مالیاتی گفت: رقم قابل توجه ارزش افزوده برای شهرداری ساری در نظر گرفته شده است که کمک شایانی خواهد بود.

پروژه هدایت آبهای سطحی در شورای شهر رد شد

وی در خصوص پاسخ به سوال عضو شورای شهر مبنی بر اقدام جمع آوری آب‌های سطحی گفت: درخواست اجرای پروژه هدایت آب‌های سطحی به مبلغ مصوبه ۳۳ میلیارد تومان، برای شورای شهر ارسال شد، اما شورای شهر این مصوبه را رد کرده و در جلسه شورای شهر فاقد اولویت تشخیص داده شد.

شهردار ساری گفت: سال ۱۴۰۰ حدود ۲ میلیارد تومان پاداش میان ۵۰ نفر از پرسنل شهرداری ساری تقسیم  شده است، بنابراین اگر شورای شهر نسبت به اتخاذ سازوکار جدید جهت پرداخت پاداش و مزایا اقدام کند ما هم اجرایی خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • شهرداری تهران کارهای ارزنده‌ای در ۳ سال گذشته انجام داده است
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است